A honlapon szereplő árak tájékoztató jellegű ÁFA-s árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk !

2004. október 21.-én nyitottuk meg a SLÁGER BÚTORDISZKONT-ot Pécs-Cserkúton a 6-os számú főút mellett, a cserkúti leágazásnál. Kínálatunkban alacsony árfekvésű, hazai gyártású bútorok voltak megtalálhatóak, melyek a nyitást követően a széles áruválasztéknak és az arányaiban elfogadható áraknak köszönhetően azonnal népszerűvé váltak mind pécsi, mind pedig a környező településekről érkező vásárlóink körében. Kínálatunkban szerepelnek kárpitos bútorok, többek között heverők, franciaágyak, ülőgarnitúrák és kanapék, továbbá szekrénysorok és gardrobok, kisbútorok – komódok, TV állványok, előszobabútorok, éjjeliszekrények, dohányzóasztalok – étkezőgarnitúrák, illetve konyhabútorok standard sorokban vagy elem-választékunkból összeállítva egyedi elképzelés szerint.

Az eltelt időszakban a SLÁGER BÚTORDISZKONT kínálata tovább bővült, új típusú bútorok kerültek termékskálánkba, a kárpitos bútorokhoz rendelhető szövetek választéka nőtt, megjelentek az elemenként rendelhető szekrények, melyek segítségével igény szerint összeállíthatóak a megfelelő szekrénysorok. Kifejezetten népszerűek egyedi konyhabútoraink, melyek többféle színben, számos munkalapfajtával, széles elemválasztékkal teljesen az adott konyha vagy étkező méreteihez igazítva rendelhetőek.

A pécs-cserkúti üzlet nyitását követően a bonyhádi Botond Bútordiszkont működtetését is átvette a SLÁGER BÚTORDISZKONT. A bonyhádi üzlet frekventált helyen, az egykori cipőgyár területén várja vásárlóit a cserkútival megegyező árukínálattal. Itt az üzletben található termékek szintén találkoztak a vásárlók igényeivel, így a három szinten elhelyezkedő üzlet gyorsan népszerűvé vált.

Nevünkkel – SLÁGER BÚTORDISZKONT – elsősorban üzleteink illetve az üzletekben található sokrétű termék- és mérsékelt árrendszer egységességét kívántuk kifejezni.

Jelenleg fenti üzleteink várják vásárlóikat folyamatosan bővülő választékkal, újabb és újabb akciókkal, egyedi elképzelések megvalósításával, segítőkész és szakértő eladókkal.

Óriási előrelépésként a Sláger Bútordiszkont az elsők között csatlakozott az Első Magyar Bútorüzlet Hálózat-hoz.